dimecres, 9 de desembre del 2009

CLASSE DE COED (27-11-09)

Descripció: La classe de coed va començar fent menció sobre el bloc personal. La mestra Luïsa Cirera va fer referència el nostre treball personal dins del bloc de cadascú.
Posteriorment, va ser el torn de les recitacions dels companys. Com ja és habitual 3 companys avalua l'actuació i interpretació de cada company quan aqust recita.
Una vegada acabades les recitacions, va ser l'hora de començar amb dos nous debats. El primer debat tractaba sobre l'escola tradicional i l'escola actual. Els components del primer tipus d'escola van ser: Anna Illa, Sandra Ferré, Mireia Toro, Blanca Vivet i Sónia Perez. I per parts de l'escola actual van formar part: Helena San josé, Joana Freixenet, Cristina Sansalvadó, Laura Cazorla i Carlota Muntaner.
El segon debat tractava sobre l'autoritat a l'aula. Hi havia un grup que es declinava per a que l'autoritat a l'aula ha de ser molt més autotitaria i dictatorial. Aquest el van formar: Albert Guix, Cristian Cubillo, Sara Olmo, Mónica de Haro i Mónica Gutierrez. I l'equip contrari estava a favor d'una autoritat a l'aula més cooperativa entre alumne i mestre. Aquest grup estava format per: Laura Millán, Sara Garcia, Paula Antonell, Ailén i Maria Perez.

Reflexió: D'aquestes classes el que jo estic intentant extreure, és tots els aspectes que es parla a l'hora de realitzar els debats. Penso que és una activitat molt enriquidora perquè així podem culturitzar-nos de molts conceptes i situacions que s'extreuen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada