dimarts, 29 de desembre del 2009

SEMINARI(16-12-09)

Descripció: La lectura individual feta pel nostre company Sergio, va ser la primera activitat realitzada a classe de seminari. Cal resaltar que la lectura escollida pel Sergio va ser un monòleg del Club de la Comedia. Dic que s'ha de dir perquè ha sigut diferent a la resta de les lectures. A continuació vam realitzar la posada en comú sobre la lectura i el treball fet sobre el llibre L'elogi de la feblesa d'Alexander Jollien. I per acabar, vam fer una altra posada comú però en aquest cas sobre el centre educatiu que cadascú de nosaltres havia de visitar durant la setmana d'activitas extraordiàries. Anomenaré alguns dels meus companys juntament amb el centre que van visitar.
Ariadna i Àngel: Cosmo Caixa
Laura Millán: Museu de termes, figures de marbre de Badalona
Mónica de Haro: Museu Abelló de Mollet
Elena Carmona: Museu xocolata
Cristina: Museu de la Ciència i la Tècnica
Pau: Biblioteques municipals del Barri de sant Martí i Poble Nou
Blanca i Sònia: Museu de la Cera i Poble Espanyol
Javi García: Museu Arquitectònic de les Mines de Gavà

Reflexió: En aquest apartat faré menció d'algunes de les frases o aspectes que més ens van marcar a tots nosaltres del llibre l'Elogi de la Feblesa. Primer, ens va sobtar molt els lligams que l'Alexander va fer amb els seus companys del centre on es trobava, com es relacionaven, de quina manera es comunicaven... També cal dir que en el llibre fa referència en com la mirada d'una altra persona pot jugar un paper molt important en el nostre comportament. També ens va xocar els conceptes de normalitat i anormalitat que tenia l'Alexander Jollien. Algunes de les frases del llibre que més va sortir a la posada en comú van ser: "És impresionant com un infant s'implica molt més que no un adult" o " cada dificultat m'estimula".
Personalment considero que aquest treball ens ha servit per valorar les coses que tenim i les situacions que a vegades ens ofega sense tenir tanta trascendència de com les veiem nosaltres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada