diumenge, 27 de desembre del 2009

INTERVENCIÓ DE SÍNTESI

Quan vam començar el curs, recordo el primer dia de l'assignatura de GITIC, el nostre mestre, Xavier Àvila, ens va comentar que el primer que havíem de fer en aquesta assignatura era crear el nostre blog personal. Per mi, la veritat que va ser una activitat de molta novetat ja que jo mai havia fet servir un blog i gairabè no havia sentit mai a parlar d'ell.
La veritat, es que penso que ha sigut una activitat molt adequada i profistosa per tots nosaltres, ja que aquest blog ens ha servit per reflexionar sobre tot el que hem fet, tambè per plasmar tot allò que hem anat realitzant durat el curs i hem pogut realitzar intervencions de tot tipus.
Personalmet, les activitats que més m'han agradat han sigut l'anàlisi d'un anunci i el grabar un petit diàleg canviant la veu. Han sigut dues activitats molt divertides i que ens ha servit per poder conèixer (almenys per mi) nous programes i poder gestionar informació de diferents maneres.
Desprès, m'agradaria fer menció de la conferència que vam fer durant la setmana d'activitas extraordinàries sobre la WEB 2.0. Valoro aquesta conferència molt positivament, ja que vaig poder conèixer nous programes que no sabia que existien.
Sobre la dinàmica de treball de la classe, crec que ha sigut més que correcte. Hem estat amb atenció ja que les activitats que hem realitzat al llarg del trimestre ha estat molt interesants i alhora noves per alguns de nosaltres. Crec que s'ha fet un gran treball de tots i aquesta assignatura la valoro important perquè en un futur nosaltres com a mestres ens servirà tot allò que hem pogut aprendre, però, sense oblidar que haurem d'actualitzar-nos constantment perquè la professió ho requereix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada