dimecres, 9 de desembre del 2009

SEMINARI (25-11-09)

Descripció: La classe va començar amb les lectures individuals realitzades per la Laura i l'Àngel. A continuació, les nostres companyes Marta i Eva, van realitzar la notícia de l'actualitat educativa. La notícia es titulava " la segregació escolar serà un problema de futur per Catalunya". Posteriorment, la nostra tutora, Annabel, ens va repartir un full per fer una valoració sobre la setmana d'activitats extraordinàries. I per acabar la classe, vam fer una posada en comú sobre la conferència de l'Eulàlia Bosch, del primer dia de la setmana d'activitats.

Reflexió: Volia fer referència a la posada en comú sobre la conferència de l'Eulàlia Bosch. Cal dir, que quasi bé tothom vam coincidir en tots els apunts que havíem de recollir en aquella conferència. Alguns aspectes que vam poder recopilar d'aquesta conferència, van ser: que es va donar molta importància a conèixer primer la ciutat en la que es viu per a que els nens puguin començar a aprendre, un altre aspecte que tots els compnys vam poder recollir va ser la importància que l'Eulàlia va donar a les arts.
També em veig obligat a mencionar, que el que menys em va a gradar de la conferència va ser que en un moment d'aquesta, la protagonista es va mostrar empipada pel fet de que alguns de nosaltres estàvem fent fotografies i a conseqüència d'això els flashs de les càmeres li molestàven. Ho va dir d'una manera poc adïent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada