dimarts, 29 de desembre del 2009

CLASSE DE COED (11-12-09)

Dscripció: La classe va començar fent menció sobre el pla docent. Algunes de les preguntes que es van fer van ser: s'han assolit totes les competències?, ha sigut correcte la forma de treballar els continguts?... A més la Lluïsa ens va comentar i suggerir que havíem de donar una ullada nosaltres mateixos al pla docent. La professora es va mostrar contenta pel treball que s'ha fet a classe. Posteriorment es va comentar els continguts que poden entrar a l'examen del dia 13 de gener a les 10 del matí. Una vegada acabat tot això, vam donar lloc a les recitacions. Els companys que van recitar van ser: Anna Illa, Rafa Moya, Marta Juny, Carlota Muntaner, Alba Mayol, Anna Llongueras, Laura Millán, Pere Mussoll i Paula Antonell.
I per acbar la classe de COED, es va relitzar l'exercici de debat. El tema d'aquest va ser: "el nou calendari escolar". Per una banda l'equip a favor estava format per: Carolina García(capitana), Anna Español, Helena Vall, MªEulàlia Palmero i Clara Boix. I per l'altra l'equip en contra el formaven: Alex Ramos(capità), Mireia Gonzalez, Linda Camacho, Sara Lopez i Laura Cadin.

Reflexió: Crec que la classe de COED va ser molt completa perquè van parlar de molts aspectes. Opino que fer una mica de rapasada de tots els els continguts que hem realitzat al llarg de tot el trimestre és positiu. A més, el fer una reflexió del que deia el pla docent i tot el hem anat realitzant a classe penso que és molt oportú i idoni, per saber com hem treballat i com hem anat progresant al llarg del trimestre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada