dilluns, 23 de novembre del 2009

SEMINARI (DIA 13 DE NOVEMBRE DE 2009)

Descripció: Avui a classe de seminari hem començat amb un repàs del què faríem durant la setmana d'activitats extraordinàries. Després, hem passat a fer un cop d'ull a la guia del treball del llibre de "L'elogi de la feblesa", en el blink. A continuació, la nostra companya Helena a realitzat la lectura individual. Posteriorment, s'ha fet la notícia de l'actualitat educativa, realitzada per l'Angel i l'Helena. I per acabar, s'ha fet una activitat anomenada "Tot depèn del punt de vista" que consistia en visualitzar imatges subliminals.

Aprofundiment: En aquest apartat vull aprofundir sobre el temes de la notícia d'actualitat educativa i també sobre la darrere activitat que vam realitzar a la classe de seminari ("Tot depèn del punt de vista"). Sobre la notícia vull dir que tractava sobre un nen que va haver de canviar de col·legi per tenir diabetes. A classe va sorgir un bon debat. Cadascú va donar la seva opinió i el que faríem en cas de que nosaltres fóssim els pares d'aquest nen. Sobre l'activitat de les imatges subliminals, cal dir que va estar molt interesant. Primer, perqué van sortir imatges molt originals i semblava mentida que segons de quina manera ens mirèssim les imatges tenia un sentit o un altre. I segon, perqué va ser una activitat idònia per acabar la classe. Ja que va ser molt divertida.

Reflexió: A la darrera activiat, vaig treure una conclusió fent referència a l'exercici fet. Que durant la nostra etapa de mestre, haurem de saber mirar des de diferents perspectives, ja siguin situacions en les que ens veurem envoltat o maneres d'entrendre les diferents situacions per les que un alumne nostre es pot veure involucrat. Una altra conclusió, va ser que mai ens podem tancar en banda segons el nostre parer, sinó que hem d'estar oberts al diàleg amb els futurs companys de la feina, ja siguin professor o els nostres mateixos alumnes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada