diumenge, 8 de novembre del 2009

CLASSE DE SEMINARI (6 DE NOVEMBRE)

Descripció: La classe de semninari la podem dividir en tres parts. La primera part ha consistit a la lectura diària d'un company. En aquest cas, la nostre companya Mònica ha sigut la persona què ha llegit. Posteriorment, com és habitual cada semana les nostres companyes Ethel i Cristina han realitzat l'anàlisi d'una notícia educativa que han trobat al llarg de la setmana. I per acabar, la nostra tutora Annabel Fontanet ens ha explicat la setmana d'activitats extraordinàries (del 16 al 20 de novembre).
Aprofundiment: Vull destacar en aquest apartat, la notícia educatica analitzada a classe de seminari. El títol d'aquesta, era "Estrasburg obliga Itàlia a treure crucifixos de l'escola". A classe s'ha creat un debat i en general la nostra opinió ha sigut que els pares si que tenen el dret de demanar que es treguin els crucifixos de les aules sempre i quan el col·legi sigui públic. Pel que fa a la setmana d'activitats extraordinàries (del 16 al 20 de novembre), hem anat repasant amb el calendari d'aquesta setmana tot el què farem. A més, hem fet el sorteig dels col·legis on anirem cadascú de nosaltres durant un dia.
Reflexió: en aquest apartat m'agradaria destacar el bon ambient que n'hi hagut en el temps d'explicació de la setamana d'activitat extraordinària. La gent estava molt nerviosa i entusiasmada i com a conseqüència d'això, el xivarri es feia latent. Per nosaltres serà una experiència nova, que ens farà crèixer molt. L'esperem amb molta ànsia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada