dissabte, 14 de novembre del 2009

CLASSE DE COED (13-11-2009)

Descripció: Per començar la classe de COED,la professora Lluïsa Cirera, ens va fer un recordatori de com s'ha d'estar a classe. Ens va comentar aspectes com ara l'actitud, l'atenció i el comportament dins de l'aula. A continuació, es va donar lloc a les recitacions de poemes o rondalles dels companys que els tocava. La darrera activitat que vem fer a la classe de COED van ser els debats. Bé, millor dit el debat, ja que no va donar temps a fer l'altre debat que estava preparat per la sessió.

Aprofundiment: El motiu de que la Lluïsa Cirera ens va fer un recordatori de com s'ha de comportar o quina actitud s'ha de tenir a classe, va ser perquè va comentar que a la sessió anterior del dia 6 de novembre va veure gent que no estava amb la predisposició ni l'actitud que s'ha d'estar.
En quant les recitacions de poemes o rondalles, s'ha de dir que va haver'hi un molt bon nivell. Com ja va passar a la sessió anterior, tres companys de la classe feien una avaluació a la persona que sortia a recitar. I en quant el debat, podríem dir què va estar molt bé, ja que si raonem va ser el primer dia de debat cosa nova per tots nosaltres.

Reflexió: Penso, què es bo que la professora ens hagi donat un toc d'atenció respecte a l'actitud i predisposició que s'ha de tenir a l'aula. Primer, perquè és una falta de respecte cap al professor o el nostre company que estigui fent una exposició o qualsevol cosa davant de tots, i no hi hagi una postura correcte. I segon, perquè crec que quan ens toqui sortir a exposar, ens agradarà que la gent ens escolti.
Jo vaig ser un dels components de l'equip que va fer el debat. M'agradaria dir, que ha sigut un treball molt costós. Primer, perquè treballar en equip és més complicat que no pas fer-ho individual o per parelles. I segon, perquè s'ha de recercar informació, redactar-la, argumentar, desenvolupar i repartir-la entre tots el components per arribar a fer un debat on sigui presents totes les seves parts. Però, per una altra banda, crec que ha sigut un treball positiu de fer, perquè hem après com a de ser un debat i a més ens ha servit per conèixer molt sobre el tema tractat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada